Sunday, February 28, 2016

Splitski festival prvi put u Zagrebu

Uoči 56. godišnjice Splitskog festivala, u srijedu 2. ožujka, u Zagrebu u dvorani Lisinski nastupit će mnogi pjevači kao i najomiljeniji sudionici festivala koji su ostavili dubok trag u održavanju ove glazbene manifestacije.

Na popularnom festivalu kroz desetljeća su nastupali doslovno svi najbolji izvođači na ovom području. Tereza Kesovija, Oliver Dragojević, Mišo Kovač te pokojni Vice Vukov kao višestruki pobjednici sinonimi su festivala i ostavili su trag s vječnim hitovima koje svakodnevno pjevušimo. 

Na festivalu je od početka festivala 1960. godine izvedeno više stotina kompozicija najznačajnijih domaćih autora poput Zdenka Runjića, Arsena Dedića, Đele Jusića, Nikice Kalogjere, Rajka Dujmića, Zrinka Tutića, Đorđe Novkovića i drugih.

Nastup na koncertu potvrdili su velikani hrvatske glazbene scene: Tereza Kesovija, Meri Cetinić, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Marijan Ban, Neno Belan, Hari Rončević, Tomislav Bralić i klapa IntradeAna Opačak, Đorđi Peruzović, Ivo Amulić i Damir Kedžo. Svi su oni rado viđeni gosti u Zagrebu, a ovaj put će se okupiti kako bi Zagreb osjetio dašak festivala uoči 56. izdanja u Splitu.

Organizator događaja je Večernji list uz pokroviteljstvo Splitske banke i partnera Nova Rent a car. Svi ljubitelji prekrasnih dalmatinskih pjesama moći će uživati u iznimnoj glazbenoj večeri.

Nova rent a car je jedna od vodećih agencija za najam automobila u Hrvatskoj koja nudi za najam različite veličine automobila od malih, gradski vozila, obiteljskih, monovolumena, putničkih kombija do premium i poslovne klase po izuzetno povoljnim cijenama za dugoročne i kratkoročne najmove

Najbolje i pristupačne cijene, vrhunska usluga  kao i uredi na svim većim aerodromima i gradovima čine ih najboljim odabirom za najam auta za različite potrebe. Bilo da se radi o ljetovanjima, izletima i putovanjima za vaše privatne i poslovne potrebe Nova rent a car je vaš prvi odabir za najam novog i pouzdanog vozila u HrvatskojOvom prigodom predstavit će nove modele u svojoj rent a car floti u segmentu premium brand-a.

Uzivajte sa Nova rent a car na proslavi 55. godišnjice Splitskog festivala, vidimo se srijedu 2.3. 2016. u dvorani Lisinski i zapjevajmo zajedno neke od vječnih hitova. 


0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.